Učinkovitost cepiva proti COVID-19  Cepimo se zloženka daljša Cepimo se zloženka krajša

NA CEPLJENJE PROTI COVID-19 SE LAHKO NAROČIJO SAMO OSEBE, KI IMAJO IZBRANEGA OSEBNEGA ZDRAVNIKA V ZDRAVSTVENEM DOMU BREŽICE ALI PRI KONCESIONARJIH V OBČINI BREŽICE

- NAROČANJE PREKO PORTALA Zvem V NACIONALNI SEZNAM NAROČIL:

Naročite se preko spletne povezave: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje , kjer vnesete EMŠO, ZZZS številko, začetnici imena in priimka ter naslov elektronske pošte. Naročilo bo dostopno vašemu izbranemu osebnemu zdravniku in cepilnim centrom v skladu s strategijo cepljenja.


DO POTRDILA O CEPLJENJU LAHKO ENOSTAVNO PRIDETE PREKO PORTALA Zvem: https://zvem.ezdrav.si/
NAVODILA ZA DOSTOP: Kako v nekaj enostavnih korakih do brezplačnega potrdila o cepljenju.pdf

DO POTRDILA LAHKO PRIDETE TUDI PREKO MOBILNE IDENTITETE smsPASS.
Za pridobitev mobilne identitete izpolnete obrazec za identifikacijo na povezavi: https://www.si-trust.gov.si/assets/Izjava/Obrazec-za-osebno-identifikacijo.pdf in ga dostavite Upravni enoti Brežice ali Finančnemu uradu Brežice. S sabo prinesite veljavno osebno izkaznico ali potni list. 

- ELEKTRONSKO NAROČANJE V ČAKALNO VRSTO:

Vabimo vas, da uporabite možnost naročanja pacientov za cepljenje proti COVID-19 v elektronsko čakalno vrsto. Uporabite naslednjo bližnjico: https://prizdravniku.si/#/narocilo/00100/115

Kako se naročiti v elektronsko čakalno vrsto za cepljenje proti COVID-19?
Na levi strani kliknite: Cepljenje Covid-19;
Nato kliknite: Naročilo v čakalno vrsto – na desni;
Izpolnite zahtevane podatke.

Osebe, ki ste prebolele COVID-19, pa bi se želele naknadno cepiti, se vpišite v čakalno vrsto, vendar pod Opombe napišite datum obolenja. Pod Opombe vpišite tudi ostale zadeve, ki bi lahko vplivale na vrstni red cepljenja (kronična bolezen, zdr. stanje,…).

Posameznik je v čakalno vrsto lahko vpisan enkrat. V kolikor se vpišete drugič, vas program na to opozori in vam ne dovoli ponovnega vpisa.

 

- NAROČANJE PREKO ELEKSTRONSKEGA NASLOVA:
Vabimo vas, da na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. sporočite, v kolikor imate interes za cepljenje proti COVID-19. V skladu z Nacionalno strategijo cepljenja proti COVID-19 se bo cepljenje izvajalo po posameznih prednostnih skupinah. V Zdravstvenem domu Brežice bo cepljenje potekalo na ločenem cepilnem mestu. Na zgoraj navedeni elektronski naslov sporočite interes za cepljenje proti COVID-19 in naslednje podatke:
  1. Ime in priimek, datum rojstva,
  2. Ime izbranega osebnega zdravnika v Zdravstvenem domu Brežice,
  3. Številko mobilnega telefona,
  4. Prednostno skupino, v katero sodite:
  5. Seznam: uporabniki, stari 80 in več let;
  6. Seznam: uporabniki, stari od vključno 75 do 79 let;
  7. Seznam: uporabniki, stari od vključno 60 do 74 let;
  8. Seznam: kronični bolniki, mlajši od 60 let (bolniki z rakom, diabetesom, debelostjo, kroničnimi obolenji dihal, srca, ledvic, nevrološki bolniki (tudi z možgansko žilnimi obolenji), imunsko oslabljeni bolniki)
  9. Druge nujne službe: zaposleni v vzgojno izobraževalnih zavodih, policiji, civilni zaščiti, vojski, delavci v kmetijskem in živilskem sektorju, v prometu.
  10. Vsi ostali.
Za tiste, ki ne uporabljate elektronske pošte, bo na voljo posebna telefonska številka, ki bo javno objavljena kasneje. Po prejemu podatkov o interesentih za cepljenje, bodo oblikovani seznami po prednostnih skupinah. Iz enotnega cepilnega mesta vas bodo obvestili o času in pogojih cepljenja.


Prosimo vas, da si obrazec Privolitev za cepljenje proti COVID-19 doma natisnete, izpolnite ter prinesete s sabo na cepljenje. 

 

Zdravstveni dom Brežice
Černelčeva cesta 8, 8250 Brežice

Tel: 07 4991 400
Tajništvo: 07 4991 449

Fax: 07 4991 450
E-mail: info@zd-brezice.si

- Izjava o dostopnost
Piškotki