Pozivamo vas, da na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. sporočite, v kolikor imate interes za cepljenje proti COVID-19. V skladu z Nacionalno strategijo cepljenja proti COVID-19 se bo cepljenje izvajalo po posameznih prednostnih skupinah. V Zdravstvenem domu Brežice bo cepljenje potekalo na ločenem cepilnem mestu. Na zgoraj navedeni elektronski naslov sporočite interes za cepljenje proti COVID-19 in naslednje podatke:
  1. Ime in priimek, datum rojstva,
  2. Ime izbranega osebnega zdravnika v Zdravstvenem domu Brežice,
  3. Številko mobilnega telefona,
  4. Prednostno skupino, v katero sodite:
  5. Seznam: uporabniki, stari 80 in več let;
  6. Seznam: uporabniki, stari od vključno 75 do 79 let;
  7. Seznam: uporabniki, stari od vključno 60 do 74 let;
  8. Seznam: kronični bolniki, mlajši od 60 let (bolniki z rakom, diabetesom, debelostjo, kroničnimi obolenji dihal, srca, ledvic, nevrološki bolniki (tudi z možgansko žilnimi obolenji), imunsko oslabljeni bolniki)
  9. Druge nujne službe: zaposleni v vzgojno izobraževalnih zavodih, policiji, civilni zaščiti, vojski, delavci v kmetijskem in živilskem sektorju, v prometu.
  10. Vsi ostali.
Za tiste, ki ne uporabljate elektronske pošte, bo na voljo posebna telefonska številka, ki bo javno objavljena kasneje. Po prejemu podatkov o interesentih za cepljenje, bodo oblikovani seznami po prednostnih skupinah. Iz enotnega cepilnega mesta vas bodo obvestili o času in pogojih cepljenja.

Prosimo vas, da si obrazec Privolitev za cepljenje proti COVID-19 doma natisnete, izpolnite ter prinesete s sabo na cepljenje. 

 

Zdravstveni dom Brežice
Černelčeva cesta 8, 8250 Brežice

Tel: 07 4991 400
Tajništvo: 07 4991 449

Fax: 07 4991 450
E-mail: info@zd-brezice.si